Kao što Coachella postavlja muzičke i umetničke standarde za festivale tako Beyonce postavlja standarde kojima retko ko može da pridje za kompletnog zabavljača. Godinu dana nakon što je odložila pojavljivanje 2017. godine zbog trudnoće, Beyonce je nastupila sinoć i naparavila pravi sprktakl! Uz pomoć porodice i velikog broja igrača Bey je napravila pravi spektakl!

Za početak njenog dvočasovnog performansa, Queen B je probudila duh egipatske kraljice Nefertiti, u zlatnom plaštu i bodiju brenda Balmain sa zlatnom kapom na glavi.

Plesni i muzički ansambl nalazili su se na piramidi dok je na vrhu naravno bila Bey, ovoga puta prednjačile su trube a pesme su bile u novom ruhu, nešto što do sad nismo čuli. Bey se brzo presvukla u šorc od džinsa i žuti duks i čizme od belih šljokičavih resa. Prolazila je kroz dve decenije njenih hitova dok je koreografija u kojoj su pored plesača učestvovali i muzičara podsećala je na igru čirlidersica. Posle sat vremena Bey se presvukla u crnu kožu gde joj se pridružio suprug Jay-Z, a mi smo imali mogućnost da vidimo šta nas čeka ovog leta na zajedničkoj turneji On The Run II. Prava poslastica je usledil na kraju kada je okupila svoje drugarice iz grupe Destiny’s Child – “moje sestre” – Kelly Rowland i Michelle Williams zapevale su “Lose My Breath“. Dok je njena rodjena sestra Solange pojavila i sa sestrom otplesala”Get Me Bodied“. Spektakl koji će se još dugo pamtiti.

Share: