Uvek sam voleo jesen. Ovo je neka vrsta indijanskog leta, sa svim ovim lišćem. To je lepo raspoloženje.Karl Lagerfeld je izabrao  šumu da bude pozadina i pretvorio je u Chanel-ov park. Izgledalo je kao da su pali listovi svakog parka u Parizu bili iskopani i dovedeni na tepih Grand Palaisa. Gde smo ga pitali, o ćemu li je razmišljao? Nisam  naročito o šumi, rekao je, ali je dodao: “Odrastao sam u imanju na kojem je bilo 12 alela [drveća] koje su išle iza kuće.

Razmišljanje o prirodi na modnoj reviji je bilo na Lagerfeldovom umu za poslednja dva revije na ovom mestu. Iskoristio je simbol francuske ružičaste ruže kroz Couture.
Kao prvi dugačak, tanak crni kaput pogodio je tzv. Lagerfeldovu notu: vanvremenski elegantno. Bilo ih je šest u različitim nijansama Chanel šik, klasični tvod uvek je pun pogodak. Zatim poslednjia dva kaputa mosili su sa sobom glamur sa filma osamdesetih godina.
Da li je Karl Lagerfeld u nostalgičnom, romantičnom raspoloženju? Bilo je jasno “haljine inspirisane sedamdesetim godina koje biste mogli nazvati” rukavima “. Ali Karl Lagerfeld nije neko ko voli da se ponovlja. Pre više od jedne generacije, pre nego što je Kaia Gerber rođena, Karl Lagerfeld je oblačio supermodelima u Chanel-u, tvid odela, hip-hop nakitom sa logom CC iz 90-ih godina. Nije iznenađujuće što ga je pronašao u tekućem puffer trendu, a zatim je pokrenuo nekoliko verzija za mlade, bogate i danas. Ova kolekcija uključuje i nekoliko belih najlonskih čizme uz tvid jakne. Lako možete videti Chanelove kupce koji ih nose, kupci koji su se pojavili pre revije da se fotografišu.

Share: