Kim Kardashian West je trenutno u Tokyo-u i savršeno se uklapa sa novom bojom kose u Harajuku tip devojke. Ali to nije samo nova frizura gospođa West koja je podizala obrve tokom svoje najnovije avanture. Od dolaska kasno u nedelju, Kim Kardashian je uspela da ponese neobjavljena komade od brenda supruga Kanye. Posle promocije za Yezzy sezonu 6 čini se da se West odlučio da ga opet promoviše njegova supruga.

U svojoj prvoj večeri u Tokyo- u Kim je u društvu sestra Khloe i Kourtney ponela vrlo zanimljivu kombinaciju Yezzy u fazonu opreme za vežbanje slavne Jane Fonda. Ledena plavo siva boja bila je divan kontrast njenoj bajkovitoj kosi. Kratka puffer jakna i rokla sa rajfešlusom, biciklističke i patike koje još nisu u prodaji Yezzy 700 Wave sa materijalom koji reflektuje svetlost.
Ikona pop-kulture već sledećeg dana vidjena u plavim nijansama. Mini haljina uz telo sa rajfešlusom do vrata, uz neobilaznu pederušu koja naglašavala njen oblik figure peščanog sata, uz patike i čarape u istoj nijansi. Da li će je slediti roj klonova? Budite u toku.
Share: