Večeras su sve oči su bile uprte na Gigi Hadid kada je otvorila i zatvorila reviju za Tommy Hilfiger-a za proleće 2018, pomažući dizajneru da prikaže kolekciju za sam kraj Milan Fashion Week. Debljavajući svoju najnoviju saradnju sa Hilfigerom, supermodel je inspiraciju našla u Formuli 1, koža, goli stomaci i naravno kožne pantalone. I to nije bila samo moto odeća idpoštivala se i Hilfigerova želja za promocijom američke lepote ceo taj miks izgledao je sjajno na pisti.

Zezde pout sestara Hadid, Joan Smalls, Winnie Harlow, Josephine Skriver– imale su sličnu šminku oči naglašene sa sivom srebrnom olovkom, a belom senkom za efekat krupnijih očiju. Šminker Mark Carraskuillo takođe je koristio Maibelline Baby LipsBalm kao highlighter, dobr savet.
Dok se frizer Eugene Souleiman odlučio za neobaveznu frizuru koju je vetar umrsio seksi i jednostavan. “Ljudi više nemaju vremena“, objasnio je iza scene. ” Kosa treba da prati modernu ženu“. Uzimajući u obzir temu revije, on je takođe želeo da se stilski uklopi sa mikro pletenicama. Izuzetno praktičan izgled koji sa piste sigurno stiže do Coachelle.
Share: