Koja ekipa je ovde! Sinoć je priredjena “intimna” večera koja je proslavila novu sardnju brendova Off-White i Jimmy Choo-a. Svi bitni modeli bili su prisutni Kendall Jenner, Bella Hadid zatim Kaia Gerber i Hailey Baldwin u galeriji Taglialatella u Chelsea-u. Naravno, svi su bili u najnovijem dizajnu Virgil Abloh-a koji su zaista privlačili svu pažnju. Brend koji je zaista omiljen medju mladjom populacijom a apsolutni hit bili su plastični momenti na obući. Na pitanje kako im se čini Kaia Gerber je rekla: “Obožavam ovaj vrend užasno mi je kul – kad god obučem nešto od Virgila uvek se osećam tako kul.” Obučena u crop top Off-White crni sa belim printom sa čizama od plastike, Gerber je izgledala kao ta kul devojka koju opisuje. “Mislim da je Virgil toliko pametan kada je reč o tome sa kim će raditi“, dodala je ona. “Izborom nekoga kao što je Jimmy Choo, koga ne biste nužno očekivali, mislim da je najbolji deo.“.

Sandra Choi kreativni direktor uparila je satenske salonke sa svojim Off-White bojama i pomislila sam hajde da se malo zabavimo, rekla je Choi. “Moda bi trebala biti zabava – samo morate kupiti dva para cipela!
Posle koktela u galeriji, svi su krenuli gore da zauzmu svoja mesta za večeru. Mešavina  francuskih tulipana, engleskih vrtnih ruža, srebrnih paprati i bršljana ispunila su prazne Jimmi Choo Off-White  prazne kutije u centru stola. U međuvremenu, gosti su uživali u keteringu Oliviera Cheng. Gosti su uživali u salati i piti od piletine sa divljim pečurkama i sezonskim povrćem, čardom i šargarepom. Za poslasticu je služen pudinga od kikirikija sa espreso vodkom dok su za atmosferu bili zaduženi DJs Simi i Haze Khadra koji su puštali muziku do kasno u noć.
Share: