Philadelphia Eagles možda je pobedio sinoć, ali, što se tiče Interneta, Super Bowl Nedelja izgubila od strane Kylie Jennera. Nekoliko sati pre početka utakmice, lepotica i mogul je najavila svoju trudnoću i rođenje njenog prvog deteta sa reperom Travisom Scott putem Instagrama. Takođe je objavila dirljiv video dokumentujući njeno 9-mesečno putovanje. Gotovo odmah, poruke i čestitke zatrpale su Instagram a sama Kylie počeli je da se vraća na društvenu mrezu. Posebno dirljiva slika je nje i njene trudne sestre Khloe Kardashian koja je privukla pažnju obožavaoca širom sveta.

Čestitam mojoj slatkoj Kylie!Khloe je napisala ispod fotografije na kojoj se vide sestre istim pletenim topovima. Khloe je u decembru objavila svoju trudnoću sa momkom NBA igrača Tristanom Thompsonom, a to što je sa sestrom u isto vreme trudna čini ovaj trenutak još značajnijim.
Nikada za milion godina nisam mislila da ćemo to uraditi zajedno, ali to je bilo mnogo posebnije zato što smo zajedno“, napisala je Kardashian. Zaista ovo je poseban trenutak za porodicu Karashian-Jenner: Kim Kardashian West je prošlog meseca dočekala svoju devojčicu Chicago West. Znamo da su bliske veze sestara možda je ovo dogovor od samog početka. Ipak ponosni stomaci dueta dokazuje da se sestre koje zatrudni zajedno ostaju zajedno.
Share: