Da li znate bolji duo od Kate Moss i Naomi Campbell, mi ne. Supermodeli su se pojavili zajedno na pisti po prvi put u godišnjoj reviji možda najpoznatijeg francuskog brenda Louis Vuitton za jesen 2018(menswear) godine. Oba modela nosila su monogramirani Louis Vuitton mantil i planinarske čizme dok su gledaoci gledali u neverici. Na kraju revije, pojavili su ruku pod ruku sa svojim prijateljem Kim Jonesom, dizajnerom muškog odseka LV.

U karijeri Kima kao glavnog čoveka muškog sektora on nikada nije pokazao ženski model na svojoj reviji, čineći ovaj izuzetak još posebnijem. Uzmajući u obzir da je Vuttonova muška ready-to-wear kolekcija pretrpela velike promene, pod Marc Jacobsom Kimova muška odeća bila je tehnički nadgledana od strane Marca, ali kada je Nicolas Ghesquière počeo svoju eru dva pola su bila potpuno odvojena. Da li ovi ženski modeli mogu nagovestiti Kimov sledeći poslovni potez. Imena poput Burberry i Versacea se spominji ovih dana.

Ali nemojmo se usredsrediti na glasine. Umesto toga treba slaviti Kate Moss se vratila na modnu pistu prvi put posle 2013. Louis Vuitton Fall kolekcije. Dok Campbell bila prisutna na Versace Spring kolekciju 2018 koja će ući u anale mode. Što se tiče odluke da se pozove mega-modele Jones je napisao na Instagramu: “Dugujem zaista zahvalnost prvo Marc Jacobsou koji je početkom 2000-ih dao priliku da budem deo Louis Vuittona. Hvala vam svima.“.

Share: