Kako je stil Taylor Swiftstil evoluirao tako je i njena muzika doživela promene. Od sexy opreme za plaćene ubice “Bad Blood” do glamuroznih komada iz spota “Wildest Dreams”. U njenom najnovijem spotu “End Game“, odlučila se za svež pristup i ponela neke od najpoznatih brendova. Provakitavan tekst u saradnji sa reperom Future, spot je poput mini filma u režiji Joseph KhanTaylor se odlučila za modni napredak kroz garderobu koji je vodi u Miami, London i Tokyo uz Vetements.

Sa stilistom Joseph Cassell koji je odabrao višestruki staling za svaku destinaciju, Taylor je imala nekoliko prilika da probudi u sebi lošu devojku. Pevačica iziva u životu kroz putovanja svetom pa tako igra na jahti u kožnim pantslonama i crnom topu, zatim se reperom vozi kroz ulice Miami-a Lamborghini Centenario. Zatim na plažama South Beach-a šeta u za DKNY duksetici od šljokica sa oversize kapuljačom uz Louboutin plitkr čizme. A onda se kupa u vojnoj jakni brenda Miu Miu.
Kasnije je vidimo u Tokyu kako sedruži sa Ed Sheeranom u miškoj košulji  (JW Andersonova karirana košulja), a onda igra u zlatim Giuseppe Zanotti čizmama. I na kraju kao šlag na torti vidimo mladu Taylor u mini haljini brenda Balmain. Kakva modna poslastica.
Share: