Pre-Fall može biti veza između prve i zadnje revije ali za dizajnerku Chloe Natacha Ramsai-Levi, to je više kao domaći teren. Provela je većinu vremenea dok je radila u Balenciagi upravo na Pre -Fall kolekciji.

Pre- Fall je tamo gde se zaista oblačite“, kaže ona. “Na revijama razmišljate o celokupnom izgledu dok sa prethodnom kolekcijom razmišljate puno o pravcu stvari i ispitujete sve po komadu. Postoji nešto skoro bezvremensko zbog toga što se komadi moraju rditi tako da je nevžno kojojbsezoni pripadaju. “.

Dizajnerka priznaje da rad u modnoj industriji znači puno menjanje svog uma. Ali sa ovom kolekcijom ona daje savršenu primer kako se upornost isplati. Ključni elementi iz prolećne kolekcije prenose se i na Pre-Fall lagani materijali i kratke haljine uz po koji kaput.
Inspiracija koja je pronadjena u 70’tim godinama prošlog veka.
Suknjice sa čizmama na pertlanje i čarapama koje vire peeko kolena je možda favorit ove kolekcije. Zatim dosta kože, karo printa i patika, uz detalje poput kačketa i šubara. “Divim se ljudima koji su uniformisani, ali ja nikad nisam niti ću ikada biti jedna od tih.”.
Share: