IMi znamo ko je ona. Ona je odrastala, i ne juri mladost “, kaže Justin Thornton. “Ali ona će igrati i ludo se provoditi na zabavi. Ona je malo boemska.Thea Bregazzi prevrne očima i slegne ramenima. Da: To znači njegova žena Thornton. Duo je napravio dobru kolekciju jer u paru je lakše. Konačno su se venčali ove godine, u četrdesetim godinama, a zatim su imali nagradu za životno dostignuće sa Isle of Mana, gde su se upoznali u školi. Michelle Obama je poslala čestitke: “Justin i Thea, vaši dizajni, sa svojim bogatim bojama i upečatljivim detaljima, uvek se u njima osećam i izgledam sjajno pod najsjajnijim reflektorima širom sveta.“. Mora im se skinuti kapa nakon što je Kate Middleton nedavno ponela njihovu haljinu na nedavnom putu u Kanadi.

Stoga nije ni čudo što su zadovoljni što se njihov brend širi na Preen-u od strane Thornton Bregazzija. Gledajući u njihovu kolekciju Pre-Fall, jasno se vidi da je u pitanju zajednički rad. Šareni i zmiski detalji preovladavaju na početku uz dosta tila. I naravno sandale sa mrežastim čarapama.
Cela kolekcija je nosiva i vrlo moguće da ćemo je videti na nekoj pozantoj dami tokom predstojeće dodele nagarada u januaru 2018.  Zajednica je verovatno suština uspeha Thorntona i Bregazzija.
Share: