Kalifornija je bila na umu Alessandra Dell’Ackua ove sezone. Sunce, surfovanje, moteli, vožnje na beskrajnim autoputevima bez brige i stresa. . . . Sve što nam treba, zar ne? “Ponekad hoću slobodu koja nam pripada“, rekao je. “Zaista je sve u putovanjima; putovanje je sastavljen od trenutaka, to je lična priča, jedinstvena i individualna“.

Individualnost je definitivno slavila ovde, počevši od modela Dell’Ackua: “Poznavao sam Kirsten Oven iz 90-ih godina, ona je otvorila sve moje revije tada“, rekao je dizajner. “Ima karakter i ličnost; i ona je žena, a ne samo devojka. Vreme je bilo nežno prema njoj; ona je samo omekšala svoje osobine, čineći ih još posebnijim. U suštini sam kolekciju osmislio sa Kirstenom na umu.“.

Na setu, Oven je nadgedao, a Dell’Ackua je vladala sitacijom. Nova kolekcija je radjena je kao sportska odjeća uz muške krojeve koji su imali sexy detalje. To je recept koji je Dell’Ackua dobro služio u No.21. Masivni bomber je bio obrađen sa najlonom, uz vunu i trikotažu koji se opušteno prebačeni preko sexy komada. Inspiracijasu svakao bili u kaliforniskim motelima pored puta.

Share: