Victoria Secret Fashion Show za 2017. godinu održana je prvi put u Shanghai gde je veliki broj zvanica došao da vidi Andjele. Behati Prinsloo je morala da ove godine preskoči zbog trudnoće a muzički gosti bili su Harry Styles, Miguel, Leslie Odom Jr. i Jane ZhangCandice Swanepoel je otvorila reviju, i to nakon rodjenja sina Anacan koji je stigao na svet pre samo godinu dana. Južno afrička lepotica je ponela Balmain kombinaciju dizajnera Olivier Rousteing u crno crvenoj boji sa crnim krilima i pojasem.

Revija je bila podeljena u šest tematckih celina kao i uvek. Punk Angel” za koje je bio zadužen Balmain, nakon njega “Goddesses” inspirisan grčko-rimskim stilom sa zlatnim detaljima. Bella Hadid je predstavljala porodicu Hadid a kako kaže setra joj je baš falila, Bella je ponela dve kombinacije. VS Pink kolekcija imala je temu “Millennial Nation” posle koje je išla živopisna novogodišnja “Winter’s Tale”. Zatim je vidjen deo revije koji se zvao “Porcelain Angel” u kojem su vidjene plavo belo boje koje podsećaju na vaze iz Ming dinastije. A reviju je zatvorio deo “Nomadic Angels” koji se osvrnuo na kulturu širom sveta.

Balmain je osvetlao obraz, nakon nekoliko meseci spekulisanja kreativni direktor ovog francuskog giganta Olivier Rousteing prikazao je svoje vidjenje njegovog brenda u kombinaciji sa VS. Inspirisan rock duhom, nitnama, bodljama pokazao nam je kao veš a preko njega samo jakna i čizme mogu da budu sasvim dovoljni. Karlie Kloss se posle tri godine vratila i pridružila Victoria Secret andjelima. Ovoga puta kao plava imala je dve odevne kombinacije “Punk Angels” i “Winter’s TaleAlessandra Amborio je poslednji put stavila krila… Ili možda nije. Veteranka je 17 puta šetala za Victoria Secret, a ovoga puta je ponela dve kombinacije prva je punk Balmain a druga iz dela “Nomadic Angels” sa velikim perjanim krilima. Nakon dolaska na kraj piste zgodna Ale je poslala veliki poljibac publici i tim potezom nam možda nagovestila da je ovo njena poslednja revija. Ali ne treba shvatati doslovno možda je to marketinški potez.

Harry Styles je prvi imao svoj muzički nastup. I izgledao je vrlo elegantno za ovu priliku, prvo u crnom a zatim u mint plišanom odelu. Harry-ju treba odati počast čak tri njegove bivše devojku su šetale oko njega u vešu a on je bio poprilično hladan i usresredjen na nastup. Zatim deo koji se zove Pink u pratnji kineske pop zvezde Jane Zhang i njenih plesačica, modeli su šetali u kratkim jaknama trenerkama i šarenom vešu. Drugu godinu za redom model Grace Elizabeth otvorila je taj deo revije a nosila je slovo P kao ranac.

Brazilka Laisa Riberio je dominirala kada je nosila brus od 1M$. Zlato i safir su se mogli videti na Fastasy Bra koji je pripadao delu revije koji se zvao (boginje) “Goddesses” . Ona je imala zlatna krila, krunu i sandale na pertlanje, oduzimala je dah!

 

Share: