Karmen Elektra “otvorila” svoj garderober, i odjednom je postalo jasno zašto je tako često na listama najgore obučenih poznatih. Nova epizoda “Vogue” ture kroz garderobere slavnih vodi nas kroz “carstvoKarmen Elektre. Nekadašnja zvezda “Čuvara plaže“, glumica i Playboyzečica” sačuvala je neke od modnih kombinacija koje su je zakucale na prvo mesto najgore obučenih žena, ali i neke koje su bile pun pogodak.

Obilazak počinje u delu sa cipelama, koji se nalazi u delu kuće originalno predviđenom da služi kao vinski podrum. “Relativno skoro sam se uselila u ovu kuću, i morala sam da smislim nešto kreativno za ovaj vinski podrum“,otkriva Elektra. “Pošto ne pijem vino, odlučila sam da ovde napravim mali muzej cipela“.

Zatim je počela da pokazuje garderobu, pohvalila se haljinom Roberto Cavalli koju je nosila u januaru 2000. godine, na dodeli AMA nagrada. “Roberto me je podržavao od ’90. godina, otkako sam počela da gradim karijeru, i do danas je veoma velikodušan i veoma ljubazan“, objašnjava Karmen Elektra.

Zatim brzo prelazi na potpuni promašaj, pokazuje haljinu koji je nosila 1997. godine na Video Music Awards, i priznaje da se sada stidi: “Nosila sam ovo na crvenom tepihu… negde, ne znam. Ali, ova boja? Zašto? Zašto?

Predstavljanje svoje kolekcije završava “svojim biserom“: uramljenim crvenim jednodelnim kupaćim kostimom koji je nosila u seriji “Čuvari plaže“.

 

Share: