U slučaju da niste primerili ovaj čovek vlada ove sezone, Tommy Hilfiger. Sa haštagom #TommyNow koji bio glavni na ovogodišnjem London Fashion Week-u, Hilfiger je postao pravi showman sposoban da zaokupira pažnju ljudi koji nisu fanovi ovakvih dešavanja. Veliki broj poznatih je vidjen u prvom redu, zatim blogera koji su reviju prenosili reviju live. Reviju je otvorila Gigi Hadid koja je rasprodala celu kolekciju Tommy x Gigi koju su uradili u saradnji.

Prvi put na pisti sestre Hadid bile su u pratnji mladjeg brata Anwar. Gigi je uz prasak otvorila reviju a publika je sa ovacijama i ushićenjem fotografisala sa svojim iPhone-ovima.

Porodica Hadid činila je samo jedan segment revije ali definitivno su privukli najveći deo pažnje. Po odabiru kasting direktora Michelle Lee reviju su nosili IT klinci koji su jako popularni u ovom trenutku. Od modela Hannah Ferguson do Brooklyn lepotice Theresa Hayes svaka je imala nešto posebno. Karo dezen je vladao i kolekcija je svakako namenjena baš njima, mladima. Ćerke frontmana Mick Jaggera model Georgia May Lizzie bila je jedna od zapaženijih na reviji.

Share: