Milano Fashion Week Mad Mood će se održati 22,23,24 Septembra gde i mi imamo svog predstavnika a to je talentovani mladi dizajner Miloš MiletićMadmood Milano pored mode ima za cilj podizanje javne svesti ekološke održivosti i poštovanju prema planeti, za komunikaciju ove važne vrednosti kroz Modu i Hranu  dve najprepoznatljivije stvari “Made in Italy“.

Zbog toga će se u okviru dogadjaj održati radionice o budućonosti energije, alernativnoj  i obnovljivoj energiji, energetici , zelenoj energiji do nultog uticaja na okolinu. Sve će biti promovisano na uzbudljiv i inovativan način Fashion & Food (hrana i moda). Zapravo ceo  dogadjaj  će se održati u srcu Milana a Palazzo Giureconsulti.

Posle revije koju sam održao na  Rome Fashion Week, ubrzo sam dobio poziv od Mad Mood Milano  , koji su uočili moj stil i jedinstvenost kroja i način izrade. Pozvali su me da promovišu moj  brend u kategoriji Talent  gde će doi izabrani  kreatori iz celog sveta a  kriterijumi koji će se gledati su kreativnost , krojenje,  istraživanje i inovativnost. kaže za naš magazin Miloš . Mladom dizajneru ovo nije prvi put da učestvuje na važnim nedeljama mode ”Ovo je moja  treća revija u Italiji ove godine, a primetili su moj rad Italijani na Siciliji Madmoda Caltanissetta  gde sam bio njihov gost sa kolekcijom Liber tango.”. Svakako očekujemo da nas predstavlja na najbolji mogući način, jer posle Marije Sabić koja je itekako ostavila utisak na italijansku publiku nadamo se da će i Miloš Miletić ostaviti snažan utisak. Znamo da će dati sve od sebe, želimo mu puno uspeha i kako mu mnogi predvidjaju pred njim je blistava karijera.

Share: