Tom Ford zna kako se to radi! Povratak na prestižni New York Fashion Week dizajner je iskoristio Park Avenue Armory i predstavio glamuroznu, blješteću i sexy kolekciju za proleće  2018. Poznate ličnosti bile su vidjene na reviji od vrlo očekivane Kim Kardashian West do vrlo neočekivane Chaka Khan, koje su vrlo pažljivo posmatrali najveće supermodele današnjice.

Scena je bila u pink nijansama dok su modeli koračali po svetlom tepihu. Kim Kardashian West je došla u latex haljini dok se Cindy Crawford opredelila za srebrne šljokice i Chaka Khan za zlatnu varijantu. Neon pink nijanse bile su rezervisane za neon Cardi B, Naomi Campbell, Liev Schreiber i Gwendoline Christie.

Binx Walton je imala tu čast da otvori i zatvori reviju. Američki model kaže da je bila presrećna zbog te činjenice. Prvi deo revije odisao je bojama i šljokicama svih nijansi, naglašene ramenice su nam nagovestile da su 90′ te skroz IN. Revija je bila odvojena u dva segmenta u dnevnu i noćnu varijantu. Elegantni tonovi klavira orvorili su noćni deo revije na čelu sa Gigi Hadid u haljini boje pudera sa rukavima od šljokica. Dok je Kendall Jenner ponela providnu crnu haljinu iza koje je išla Joan Smalls u takodje crnoj haljini sa sakom preko. Bez defila svih devojaka, pojavio se samo Tom u vrlo elegantnom izdanju i sa osmehom koji nam je nagovestio da je zadovoljan onim što nam je prikazao.

 

Share: