Vintage se vratio i nikada nije bio jači. Venčanice iz druge ruke se prodaju brzinom munje potvrdjuju ljudi iz Re/Done koji su napravili ozbiljan biznis. Ali šta ćemo sa kupaćima?

Prošle godine mlada Kylie Jenner nosila je kupaći svoje mame star 25 godina i upravo njoj se zahvaljuje na inspiraciji za njenu liniju kupaćih koja je sada aktuelna.  Ali ona nije jedina njena sestra Kim Kardashian West vidjena je u aprilu u Dior logo-om prekrivenim bikinijima u teget i nude boji. I oba možete da iznajmite, da dobro ste pročitali da iznajmite!

Pitali smo stilistkinju iz New York , Gabriel Held kako to funkcioniše. “Komadi su jedva korišćeni i nalaze se u vrlo dobrom stanju. A od kako je KKW [Kim Kardashian West] ponela Christian Dior Rasta bikini, ja imam sve više poziva od klijenata koji žele upravo takav. Ja lično imam taj komad još od srednje škole i vrlo sam srećna zbog toga.”

I vi možete nabaviti vaš na sajtu Swap.com, po cenama od $2,  pa do nekoliko hiljada dolara. Chanel, Pucci i Missoni se najviše traže i upravo oni drže cenu pa tako jedan jednodelni crni kupaći brenda  Chanel iz 2001. dostupan je tričavih $3,499.

Da li bi vi nosili ovako nešto?

Share: