Koja razlika za samo četiri meseca! U februaru kad je Jeremy Scott za temu ima recikliranu modu i za sezonu Jesen/Zima 2017 prikazao “kartonsku” kolekciju, ovoga puta imali smo priliku da vidimo nešto sasvim drugo. Scott je prikazao svoju najnoviju kolekciju za Moschino koje kao i uvek za temu imao šljašteća svetla Vegasa! Optimistična i američki nasptrojena kolekcija,  koja je prikazana samo dan nakon što su milioni Amerikanaca gledali svedočenje  James Comey.

Nekoliko minuta pre revije Scott nam je objasnio da je ideja ove revije road trip od L.A. do Las Vegas—a dva grada u kojima se snovi ostvaruju! Moschino nam je pokazao da svaka mala devojka može da mašta o Hollywood-u i slot mašinama Vegas, a na putu do tih destinacija Jeremy je zamislio da devojke idu u providnim pareo haljinama, džinsu, kožnim bikinijima!

Kaubojka i bajkerke u sexy šorcevima i šljokičavim šeširima u paru sa  momcima u zmijskim jaknama! Noge su bile u prvom planu i šorcićima koji su isticali sve ženake atribute. Jeremy Scott je jedan od retkih dizanera koji učini da žena izgleda sexy ali ne na očigledan način. God bless Jeremy!!!

Share: