Koja razlika za samo četiri meseca! U februaru kad je Jeremy Scott za temu ima recikliranu modu i za sezonu Jesen/Zima 2017 prikazao “kartonsku” kolekciju, ovoga puta imali smo priliku da vidimo nešto sasvim drugo. Scott je prikazao svoju najnoviju kolekciju za Moschino koje kao i uvek za temu imao šljašteća svetla Vegasa! Optimistična i američki nasptrojena kolekcija,  koja je prikazana samo dan nakon što su milioni Amerikanaca gledali svedočenje  James Comey.

* Mesto za vasu reklamu ! *

Nekoliko minuta pre revije Scott nam je objasnio da je ideja ove revije road trip od L.A. do Las Vegas—a dva grada u kojima se snovi ostvaruju! Moschino nam je pokazao da svaka mala devojka može da mašta o Hollywood-u i slot mašinama Vegas, a na putu do tih destinacija Jeremy je zamislio da devojke idu u providnim pareo haljinama, džinsu, kožnim bikinijima!

Kaubojka i bajkerke u sexy šorcevima i šljokičavim šeširima u paru sa  momcima u zmijskim jaknama! Noge su bile u prvom planu i šorcićima koji su isticali sve ženake atribute. Jeremy Scott je jedan od retkih dizanera koji učini da žena izgleda sexy ali ne na očigledan način. God bless Jeremy!!!

Share: