Juče se dogodilo dugo očekivano venčanje, Pippa Middleton udala se za menadžera James Matthews. Prelepa mlada koja je stigl u crkvu u jutarnjim časovima u pratnji svoga oca, prošetala je do oltara u specijalno pravljenoj čipkastoj venčanici koja brenda Giles Deacon . Kosa joj je bila podignuta u nisku pundju a sa sobom je ponela mali buderjer beloga cveća. Venčanje se obavilo u crkvi St. Mark U Englefield, Berkshire, izgradjenu u a 12-tom veku , koja je specijalno za ovu priliku renovirana. Inače u toj crkvu su Middletonovi  proveli prošli Božić.

Kate Middleton, starija sestra mlade i Prince William, su naravno bili najvažniji gosti. Prince William vidjen je u društvu mladjeg brata Prince Harry, u vrlo elegantn izdanjima. Meghan Markle devojka Princa Harrya nije prisustvovala samoj ceremoniji ali ke vidjena na zabavi koja je bila nešto kasnije. Vojvotkonja od Cambridge, koja nije prisustvovala devojačkoj večeri, ponela je svetlo rozu Alexander McQueen haljinu dugačkih rukava, koju je upotpunila roze šeširićem u obliku ruže. Carole Middleton, majka malde takodje je bil u roze izdanju, ali najsladji deo porodice bio je svakako  Prince George i Princess Charlotte, koji su bili  neodoljivi. Ono što je svima upalo u oko jeste kolegijalnost i ljubav sestara, naime svi se sećamo venčanja njene seatre Kate i Pippe koja joj je nosila veo, ovoga puta Kate je uzvratila uslugu što je bilo jako lepo za videti.

Nakon ceremonije, Pippa i James napustili su crku kao venčan par i uputili se u Bucklebury Manor. Slavlju je prisustvovalo 350 zvanica.Podsetimo Pippa Middleton i James Matthews verili su se prošlog leta.

Share: