Retko koje veče u New York privuče toliko poznatih sa A-liste na jednom mestu. A sinoć je to bio slučaj u clubu 1 OakRihanna je bila domaćin koja je prenela je svoju energiju na poznate goste. Cynthia ErivoLupita Nyong’o su došli zajedno, dok je model  Hailey Baldwin bila vidjena u VIP delu. Zvanice poput Kendall Jenner, A$AP Rocky, Janelle Monáe i Frank Ocean bile su prisutne na zabavi.

Zvezde podijuma Boom Boom Room su bile Karlie Kloss, Ruby Rose, Rita OraKaty Perry Pharrell Williams. Unutra se točio Avion tequila, Absolute Elyx, and Perrier-Jouët champagne i djuskalo se uz najnovije pop hitove.

Evo kako su zvezde izgledale na after-party-jima koji su održani u Boom Boom Roomu na vrhu hotela “Standard” i “1 Oak” klubu u Njujorku.

Na Met Gala balu smo mogli da vidimo inspirativne kombinacije i stajlinge mnogih poznatih zvezda koje su se potrudile da za ovo veče izgledaju najbolje moguće. Od Rihannine haljine koja je u potpunosti odala počast temi (tema je bila rad Rei Kawakuboe, japanske dizajnerke) do ženstvenih i drugih mnogobrojnih elegantnih kreacija koje su znatno ulepšale crveni tepih.

Nakon neverovatnih haljina, nakon bala je došlo vreme za potpunu promenu stila. Na after-party – jima su mnoge zvezde promenile potpuno svoj izgled i pokazale se u drugom svetlu. Pogledajte kako su izgledale!

 

 

 

Share: