Upravo tako kreatorka Melina Džinović je uspela gde malo ko je mogao i da očekuje , ova naša kreatorka je ostavila neizbrisiv trag što je brazilski Vogue sa oduševljenjem preneo. Melina Džinović nije sigurno ni sanjala da će njena prolećna kolekcija privući paznju svetski priznatih modnih kritičara.

Ova dizajnerka ponosno stoji iza svog brenda “Hamel“, čija se kolekcija pretstavila u brazilskom izdanju Vogue. Povod je bio modna revija održana u Sao Paulu, gde je Melina prikazala svoje nove modele koji su veoma popularni u Brazilu najviše medju brazilskim džet setom.

Posebno oduševljenje Donateli Mirales urednice brazilskog Vogue koja je neskrivajući da su joj se dopale kreacije pokazala u izveštaju sa revije koji je osvanuo u ovom prestižnom modnom časopisu.

Kolekciju su poneli najuspešniji brazilski modeli poput Renate Kuerten i Fabijane Semprebom, ali i najuticajnije modne ličnosti poput Lale Trusardi Rudž, koju sunarodnici nazivaju princezom Brazila.

Podsećanja radi do sada su Melinine haljine nosile Paris Hilton, Jennifer Lopez, Sharon Stone , Sofia Vergara, Pamela Anderson, Kete Beckinsale,  Britney Spears i mnoge druge poznate ličnosti svetskog renomea.

 

Share: