Kada imate telo tako dobro i nikad ne morate da brinete šta da obučete (ili ne obučete) što je kod nje čest slučaj, moda često može da bude sporedna stvar. I zapitate se zašto se opterećivati trendovima kada jednostanu majcu i Levi’s farmerke mogu da budu pun pogodak. To je slučaj kod Emily Ratajkowski samoprozvana glumica, model i Instagram zvezda—koja svaki dana kada pogleda u svoj ormara mora da odluči šta je najbolje da pokri Los Angeles.

I na njenom poslednjem putovanju na Paris Fashion Week, Ratajkowski je pronašla  sebe u novoj ulozi i ponela najbolje komade jesenje kolekcije. A bila je sezona za pamćenje! Od lukavih komada Sarah Burton do Alexander McQueen, preko Demna Gvasalia za Balenciaga, opasno dobrog dzinsa Anthony Vaccarello za Saint Laurent, zatim futuristickog Karl Lagerfeld za Chanel. Ratajkowski je ponela sveee, najbolje telo plus najbolja gardaroba jednako pariški glamur. Ona je ponela cipele Sanders od Balenciaga i ultra modernu haljinu Paco Rabanne. Koliko je to cool? Ovo je njena priča:

Emily Ratajkowski je ponela Stella McCartneySaint Laurent by Anthony VaccarelloValentinoSacaiDries Van NotenCélineChristian DiorJacquemusLoeweChanelBalenciagaMiu MiuAlexander McQueenRoger Vivier, i Paco Rabanne.

Share: