Američki Vogue danas je objavio da će novo lice njihovog izdanja za april biti pop zvezda Selena Gomez.

Gomezova, koja je u prošloj godini postala najpraćenija osoba na Instagramu sa 113 miliona pratilaca, ukrasila je aprilsko izdanje modnog časopisa, a u intervjuu za “Vog” pevačica se dotakla i medijskih natpisa koji su je pratili u prethodnom periodu. Naime, prethodna godina je za Selenu bila veoma turbulentna, a zbog zdravstvenih razloga morala je da otkaže turneju nekoliko puta i da se prijavi na lečenje. Ali ipak stvari su se promenile za lepu Selenu naime ona ovih dana uživa u novoj romansi sa reperom The Weekendom.

Izgleda lepše nego ikad…

Na naslovnici Selena izgleda zaista predivno, obučena u dvodelni cvetni komplet Michaela Korsa s minđušama Jennifer Fisher.
Selenatori su dočekali sa oduševljenjem ovu objavu jer je ovo prvi put da se njihova omiljena pevačica našla na naslovnici američkog Voguea. Ranije je bila na naslovnoj strani brazilskog izdanja. 

Zadnjih nekoliko godina, Selena je postala miljenica modne industrije. Poslednje u nizu je objavljeno da je postala zaštitno lice modne kuće Coach, a oni su potpisali i ugovor u iznosu od vrtoglavih 10 miliona dolara. Osim što će predstavljati brend, Selena će se upustiti i u dizajniranje sa kreativnim direktorom brenda, Stuartom Veversom.

Share: