Pariški fashion week zatvoren je juče revijom brenda Louis Vuitton. Nicolas Ghesquière predstavio je svoju novu kolekciju za jesen/zimu u neverovatnom prostoru Cour Marly. Goste su na ulazu čekale barikade koje su poprilično zbunile i razbesnele zvanice. U strahu da ne propuste reviju ljudi su hrlili na ulaz.

Kad su se dočepali ulaza prvo što im je privuklo pažnju je neverovatan prostor koji je specijalno za Louis Vuitton prtvoren u prostor za reviju. Ghesquière je bio cilj da pomeša sve nacije da izbriše kluturološke, polne, i vršnjačke granice ovom kolekcijom. Zatim da izbriše granice izmedju velike i male sredine i da ovom kolekcijom pokaže da sav pejzaž grada može spojiti sa gradskim. Može da se spoji, ali nikada ne briše granice rekao je Ghesquière, e pa ja to hoću da uradim sa ovom kolekcijom.

U većem delu kolekcije on je imao sportski pristup, skroz L.A. sportske pantalone i smeli komad topa svakako je privukao pažnju. On je na sebi svojtven način ponudio više vrata jakni od kratkih kožnih jakni do boho-collaged krzna. Dok su druge bile od tvida često preko belih košulja i pantalona. Mogli smo videti i suknje takodje od tvida uparene sa bundicama.
U prvim redovima mogli smo da vidimo Michelle Williams, Justin Theroux u naravno Anna Wintour. Michelle je bila sexy crnoj kožnoj haljini bez bretela i tako odevena bila je zvezda Louvre.

Share: