Kada su u pitanju linije poznatih ličnosti pogotovo visoko rangiranih poznatih (kao što su: The RowKendall + Kylie , Yeezy), postavlja se pitanje koliko oni zapravo stoje iza tih stvari koje dizajniraju, ili je to dobar marketing da bi se povećala prodaja. Ali kada je u pitanju Rihanna i sportski gigant Puma vrlo jasno vidimo da je lepotica sa Barbadosa ovde i te kako umešala svoje prste.  Svoju zadnju reviju i saradnju Fenty x Puma prikazala je juče u Pariškoj biblioteci , i desila se magija!

Sličana Vetements kolekciji prošle sezone i  ova Rihanna revija za Pumu vratila nas je u školske klupe, medju “štrebere“, skejtere, do loših devojaka i sve to u Bibliothèque Nationale de France. Modeli su bili vidjeni na balkonima cepajući stranice knjiga, i šetajući po stolovima i djuskajući uz muziku Die Antwoord, Dreezy and M.I.A.

Za Rihanna ovo je bilo ostvarenje snova .” Kada sam ja išla u školu uvek mi je bila želja da mogu da se oblačim kako poželim. Ali na Barbadosu školske uniforme su bile obavezne, tako da sam se ja ovoga puta jakoo zabavila kreirajući kolekciju “Back To School”.

Kolekcija Fenty u mnogome je ličila na lični stil pevačice, dzemper haljine, trenerke, oversize jakne, dresovi, crop topovi, plišane trenerke. Lične detalji obilovali su kolekcijom kao što je Rihanna-nin srećan broj (13) i godina rodjenja (1988). A što se accessories tiče možemo očekivati da devojke nose oversized torbe u obliku medveda.

Sigurni smo se da će se modni poznavaoci složiti Rihanna zaslužuje 5+.

Share: