Udobnost nije u rečniku nove kolekcije brenda Paco Rabanne. Setimo se, to je brend koji od 1996. imao kolekciju koja se zvala “Dvanest nenosivih haljina”. Ali ove 2017. kreator Julien Dossena shvatio je da žene ne žele da eksperimentišu sa nečim što ne mogu da nose.“Ja zaista želim da raščitim stvari u ormaru svake žene uopšte”, rekao je u bekstejdžu, dodajuću da ovaj put želi da doda dosta šljokica što je i učinio.

Dossena je ovoga puta uspeo. On je već pokazao da voli srebrne šljokice, a i poznati vole njegove haljine. Tako je nastavio ideju čuvenog Paca koji je voleo sporti, futiuristički ali sexy. Ali ono što je iznenadilo jesu pantalone i neke zapravo nosive stvetlih jesenjih boja.

Pletene haljine otvorile u revije u boji kože i tamno zelenoj. Dossena je zatim brzo uplovio u metalik haljine koje su preovladavale. Ali tu je bilo i u zlatnim tonovima, zatom asimetrično detalji popout topova suknji i pantalona. Opušteno a sexy je bila tema revije, a ideja da je ponese moderna feminstkinja.

Share: