Majke i ćerke, rodjaci i familija imali su priliku da prošetaju za brend Dolce & Gabbana na Milan fashion show , koji često koristi slike familije u svojim kampanjama.”Porodica je naša ciljna grupa“, rekli su Dolce and Gabbana i pizvali da ljude da putem sajta pošalju slike svoje porodice.

Ovaj dvojac koji je ostao u poslovnoj vezi, nakon što se njihova emotivna veza završila, zalažu se sa gay prava u Italiji predhodnih godina, sve dok parliament ne odobri brak istopolnih parova. Pre nekog vremena izbacili su odeću i accessories sa crtanim likovima njih i njihovih ljubimaca sa #DGfamily logom na ledjima.

Dolce and Gabbana nastavili su sa uticajem koji su počeli u januaru a to je da na reviju budu mladi koji imaju milione preatilaca Instragram, uključujući Kristina Bazan, Marcus Butler i Lucky Blue Smith.

Poznati gosti/modeli na pisti bili su ćerka modela Laetitia Casta, sin glumice Pamela Anderson i tri ćerke glumca Andy Garcia.

Dizajneri “Nove Renesanse” predstavili su kolekciju koja je svojstvena brendu sa mnogo čipke, korseta i lepoard printa.

Zaštitno lice brenda Bianca Balti ponela lepoard haljinu sa krunom i mindjušama u obliku krsta, tipično!

Milan fashion week završava se danas a zatvara ga dezajner Giorgio Armani. A takodje smo ispratili reviju za jesen/zimu2017/18 Italianske kuće Salvatore Ferragamo.

Share: