Zamislite Bottega Veneta reviju sa 21-ogodišnjom Kendall Jenner tokom Milan Fashion Week i zvezdu 90‘tih. E pa upravo se to desilo danas!

Eva Herzigova je bila zvezda večeri i zasigurno mogla da parira mnoogo mladjim koleginicama. Imali smo prilike da vidimo reviju za sezonu jesen/zima, i mogli smo da vidimo nosivu i glamuroznu kolekciju.

Reviju je otvorila 43-ogodisnja Češka  lepotica koja je izgledala neverovatno mladalački u crnoj kombinaciji sa pletenom rolkom i jahaćim pantalonama.

Očogledno vrlo ponosna Eva kasnije je podelila snimak i selfi pred otvaranje revije na Instagram: ‘Otvarm Bottega Veneta reviju‘.

Bottega Veneta nam je za sledeću sezonu predložio retro vibe 1940-tih i stari  Hollywood glamur, jasnih i čistih formi i za muškarce i za žene. Kreativni direktor Tomas Maier rekao je da hoće da vrati ženstvenost i glamur.

Imali smo priliku da vidimo odela, kapute i mantil haljine, sve to u kombinaciji sa pletenim dzemperima i dubokim čizmama. I naravno glamur u vidu čarapa na tufne,rukavica i pojasa oko struka…

Share: