Ona je bomba!  Ashley Graham je dokaz kako izgleda samouvrena sexy žena, to dokazuje svojim slikama i foto snimanjima što na instagramamu što u poslu. Model bomba kako je zovu (koji se rame uz reme pojavila sa Gigi, Kendell i drugima pojavljuje na naslovnici martovskog Vogue) je često u centri zbivanja zbog svog karakterističnog izgleda! Na premijerama ili događajima, Ashley nikada se nije libila da pokaže svoju figuru i koliko je sexy!. Možda ćemo je videti i u jeansu i majci ali kada je neki dogadjaj u pitanju ona svoj seksipil nesputava.

Recimo kada je nedavno bila domaćin Miss Universe svečanosti, Grahem je bila  senzacijijonalna u crnoj i zlatnoj Roberto Cavalli haljini, da bi se kasnije presvukla u jednako sexy  crvenu šljokičavu haljininu brenda Theia.

Tokom promotivne turneje američkog Next Top Model, Grahem je ukrala šou i bila zvezda ( da li smo napomenuli da je ona plus size model). Haljina radjena specijano za nju brenda Naim Kan koju je ponela na MTV Video Music Avards još je tema razvovora. Izazovni  Jill Stuart je bio idealna za druženje sa novinarima, dok je čipkani kombinezon brenda Galia Lahav učinio da svi primete Ashley dodeli Glamour nagrada “Žena godine“. Ashley i njen stilista Jeff K. Kim kaže da uživa osmišljavajući jos sledeće kombinacije! Verovatno nikada nećemo saznati tačno u čemu će se Ashley Grehem pojaviti u narednom izdanju, ali budite uvereni, da će biti hrabara, lepa i neskriveno seksi.

Share: