Prelazak iz Londona u Milano dame su dočekale spremno. Ovo potvrđuju kreativni autfiti. Neke dame su bile obučene u mikro-šortsevima i letnjim haljinama, dok ostale dame nisu smele da idu napolje bez kape i šala. Milan Fashion Week će biti veoma živopisan.

Sledeća faza modnog maratona – završila je u Milanu modnim revijama. Dok modni kritičari pažljivo biraju najbolje odevne komade i pronalaske modnih dizajnera, mi istražujemo uspešne autfite drugih učesnika Fashion Week-a.

Ulice Milana ovih dana biće prepune modernih dama, modnih kritičara, urednika, stilista i modela, a fotografi već budno prate dešavanja na ulicama i snimili sjajne autfite dama koje su zaljubljene u modu. Jedna nedelja u gradu mode, kakav je Milano  je više nego uzbudljiva. Italijanke i gošće su blistale, šetkale se i pozirale. Milano je ovih dana otvorio svoja vrata dizajnerskom svetu, onima koji osmišljavaju, stvaraju, ali i onima koji uživaju i rado kupuju odeću koja je u trendu. Najviše je, kako to obično biva, bilo onih koji samo razgledaju, odvažno se kiteći tuđim perjem, pa ipak, da je Milano bio velika zdela puna inspiracije za sve koji su bili u potrazi za njom. Od pre par godina „ulična moda“ je postala ključni element svake modne svečanosti, pa zašto bi sada i ovde to bio izuzetak.

 

Share: