Ostavimo dizajneru Gucci-ija Alessandro Michele da započne Milan Fashion Week uz prasak! Revija je bila kao što se i očekivalo sjajna ali bukvalno, krenimo redom.

Enterijer je bio fantastičan, po onome što su zvanice okačile na InstagramGucci je nadmašio sam sebe. U centru se nalazila piramida kroz  koju je išao tunel od pleksiglasa, modeli su izgledali kao da prolaze kroz aerodromski tunel bez kraja koji na momente podsećao na klub, ludo zar ne?! Umetnica Coco Capitán ručno je ispisala pozivnice na kojima je pisalo “Šta ćemo da radimo sa svom tom budućnošću?” Njeno pitanje je bilo ispisano i na majcama koje su nosile modeli a jednu je poneo i dizajner lično i to u žutoj boji.

Šljokice su bile svuda, ne samo na noktima, nego i na ustima koje su bile pune sitnih šljokica.
Ono što je zanimljivo jeste da su mini knjige Jane Austen bile u svakoj torbi!
 
Tema kolekcije je bila alhemičarova bašta, ili anti moderna labaratorija kako su je opisali čelnici brenda. To smo mogli da vidimo kroz mnogo mnogooo cvetnih printova.

Kolekcija je imala ukupno 120 neverovatnih izdanja što muških što ženskih.

Prvi red je bio pun poznatih lica pa smo tako videli Jared Leto, Tom Hiddleston, Florence Welch i A$AP Rocky. Hari Nef je takodje prisustvovala i napravila možda najbolji selfi meseca i to sa ni manje ni više nego sa  Annaom Wintour.
Share: