Ma koliko da njen suprug Donald Trump izaziva kontraverze , u jednome se svi slazu da prva dama ima stila. Svedoci smo da su emocije i turbulentna politička kampanja i dalje aktuelne u Americi , što se jasno moglo osetiti i na nedavno završenom NYFW . Umešanost politike u svet mode nikada nije bilo zastupljenije , što samo pokazuje važnost modne idustrije u svetu a u Americi prvenstveno.

Nakon javnog odbijanja nekih kreatora da obuku prvu damu drugi su to sa oduševljenjem prihvatili. Svaki javni nastup Melanije Trump je ispraćen pre svega od strane modnih kritičara koji je često porede sa Jackie Kennedy koja je takodje diktirala modne trendove. Nedavna važna državna poseta dala je priliku upravo prvoj dami da zablista i prosto zaseni svojom elegancijom, stilom i pre svega umećem da sa lakoćom nosi te modele visoke mode.

Izbor boje koji se gotovo idealno uklapao sa belom kućom , kao i mirnim tonovima unutar same rezidencije je bio gotovo neverovatan . Izbor bele boje nikada nije bio skladniji čak je ostavljao utisak moći i čistote . Italijanske cipele “Casadei” u bež boji sa štiklom od 10 centimetara su samo skrenule pažnju na predivne noge koje poseduje Melanija .

I beli komplet dizajnera Karl Lagerfeld -a jedan od dizajnera koji nije imao ništa protiv da obuče prvu damu , sjajno izdizajniran sveden i vrlo ističe savršenu figuru Američke prve dame .

Uz ovakvu kombinaciju prva dama je od nakita odabrala jako svedenu verziju pa je tako imala samo dijamatski prsten poklon njenog muža za desetogodišnjicu braka .

Izbor šminke je kako su primetili mnogi uvek sa blago roze sjajem nikada jake crvene boje ili tamne nijanse , mnogi kažu da je to zato sto se roze boja bolje slika i daje licu svež i mladalački izgled.

Nokti su dugi sa gotovo neprimetnom nijansom što je odavalo utisak vrlo odmerenom i damskom izgledu.

 

Share: