Može li devojka da poželi da provede lepši dan zaljubljenih nego na reviji Zac Posen-a? Za sad se ceo svet skoncetrisao na New York i poželeo da pogleda upravo ovu reviju. Zac Posen je odradio neverovatan posao povezao je tradiciju i ono kako on vidi modernu princezu. Sve prisutne dame su bez daha pratile svaki od pokazanih modela i već videle sebe u njima na nekom važnom dogadjaju.

Posen poznat po tome što voli da eksprimentiše ovoga puta je svoj nekadašni  showroom prostor u Laight Street pretvorio u svoj raj. Instalirao je velike fotofrafije i video na kojima smo mogli da vidimo  modele — Lindsey Wixson, Hilary Rhoda, Carolyn Murphy, Jourdan Dunn and Aiden Curtiss — noseći jesenju kolekciju.

Vanina Sorrenti napravila je snimke nedelju dana pre revije u Zacovim porodičnom domu, prvo u kancelariji, kući roditelja. Videvši Posenovu kolekciju možemo da zaključimo glamur, minimalizan i sofiticiranost. I svakao nešto što ce zvezde obožavati. Sasigurno će biti omiljen na svim glamuroznim dogadjajima koji nam predstoje.

Share: