Nismo ni mislili da ćemo na reviji Ralph Lauren moći da vidimo ništa što bi ukazivalo na nezadovoljstvo ka novoizabranom predsdniku Trumpu, a i što bi kada su dame iz te porodice verne tom brendu!

Još smo pod utiskom Melaninog nebo plavog kostima koji je nosila na inaoguraciji svog supruga. Mada je jedan od omiljenih dizajnera i često ga je nosila Hillary Clinton, koja je takodje na inaoguraciji ponela njegov kostim. NYFW ove godine ostavlja utisak vrlo ispolitizovanog i veoma trendy mesta za iskazivanje političkih stavova, kao nijedan fashion week do sada.

Zanimljivo…

Ove srede Lauren je celu prodavnicu na Madison Avenue pretvorio u čarobnu baštu  prepunu cveća koje padalo niz zidove za njegovu reviju. Kendall Jenner, Bella Hadid predvodile su paradu modela. Revija i modeli bili su ideal i za peskovite plaze Mar-a-Lago. Lauren se odlučio za 50 nijansi bež – i za tople tonove ali za zlatnu, ljubičastu i narandžastu. S obzirom na nalklonost porodice Trumps prema dizajneru ne bi nas čudilo da vidimo Ivanku ili Melanianiju da nose najnovije modele iz ove kolekcije.

Share: