I bi haos..

Stotine ljudi su vidjeni sinoć na stepenicama Njujorške biblioteke da vide sta im je pripremio na svom prvom Philipp PleinNew York Fashion Week-u . Na pitanje koje zapravo on jednostavno ke odgovorio “ Ja sam sanjar i veruj u snove.” Imao je samo jednu poruku za modnu industriju : ” Ajde da napravimo NYFW sjanim ponovo.

Ko bi rekao da jedan Italijan ima toliko ortka iz Hollywood-a ? Pa smo tako imali priliku da vidimo nakzanimljivije zvezde u prvom redu kao što su Madonna, Kylie Jenner, Tyga, Tiffany Trump , designer Drew Warren, Slick Rick, Fat Joe, Shay Mitchell, Taylor Hill, Paris Hilton (koja je prošle godine nosila reviju u Milanu), Nicky Hilton, Coco Rocha i drugi.

Reviju je otvorio Jeremy Meeks, poznatiji kao “The Hot Felon,” a to je bio samo početak. Rame uz rame sa “regularnimDilone, Alanna Arrington, Hanne Gaby Odiele, Imaan Hammam , Elsa Hosk, Sofia Richie i Anwar HadidPlein je imao specijalne goste  dizajnera Pete Wentz i repere Young Thug i Fetty Wap.

Plein, rodjen u Nemačkoj, očiglednu inspiraciju pronašao je u Americi početkom ranih 2000-tih. Stereotip? Možda, zato je i zvao Paris Hilton. Pripremio je zaista sve  bomber jakne, puffers, bunde i moto jakne. Čizme preko kolena jarko crvena i neizostavna kosturska glava. Sve u svemu očekivano odličan!

 

Share: