Alexander Wang predstavio je novu kolekciju za jesen/zima  2017, kolekcija je prikazan u subotu uveče u Harlemu, New York-u. Revija je postavljena u napuštenom pozorištu koji nije mogao da bude bolji za retro i grungi show kojem su prisustvovale zvezde poput Bella Hadid, Kendall Jenner,Teyane Taylor i mnogi drigi. Kolekcija je prepuna kožnih pantalona, vintage majici, i oversize košulja kombinujući najbolje od ‘80 -tih, ‘90 -tih godina, i ‘00 -tih sve u jednom. Kada je Wang u pitanju ostao je veran sebi i ovome u čemu je najbolji, palete su  bile neutralane sa jarko belim i duboko crnim “bojama“.

Kylie Jenner je sedela u prvom redu noseći crni top i helenka, a preko je prebacila kariranu jaknu. Podržala je najbolju prijateljicu Bellu Hadid i sestru Kendal koje su bile zvezde revije. Sve tri su bile obučene u Vangove crne krejacije. Pored Kylie je bio dečko Tiga, nosio je od glave do pete crno, osim jarko žute vunene jakne koja ga je činila vidljivim kilometrima daleko.
Weng je posebno istakao čarape, pa su tako neki modeli poneli iste na kojima je pisalo “No After Party” niz nogu. To je, naravno, ironično, jer je dizajner poznat po svojim epskim slavljima koje su postala vrhunac zabave u modnim mesecima. Od pantalona visokog struka, providnih topova, malih crnih haljina i majice sa printom, sve je to priredi Wang za jesen 2017, u nastavku pogledajte sve najbolje trenutke od sinoć.

Share: