Gigi Hadid, po običaju je bila zvezda večeri na sinoćnoj reviji Jeremy Scott na Skilight Clarkson trgu. Gigi je ponela dve kombinacije i predstavila jesenji deo kolekcije poznatog dizajnera u okviru NewYork Fashion Week.

U prvom outfitu Gigi je nosila kratku belu kožnu jaknu sa odgovarajućim pantalonama. I jakna i pantalone sadrži višebjni  štras koji je razbacan po kompletu. Ne samo da je njena kombinacija bola oči, već i njena šminka je bila vrlo interesantna. Na svakom od njenih donjih kapaka, imala je tri predimenzijonirane trepavice, čineći da izgleda kao porculanska lutka.

Ali Gigin drugi outfit definitivno bio glavna tema večeri. Nosila je jaknu sa leopard printom, srebrnimom kragnom, i cvetnim rukavima. Jakna je sadržala srebrni pojas tako da odgovara kragni,uz to je ponela crveno-crnu metal torbicu.

Ali najzanimljiviji detalj njenog outfita je bilo Isusovo lice odštampano na pantalonama kompeta.Ako slika sadrži hiljadu reči, ova definitivno ima milion.

Gigi nije jedina poznata ličnost na reviji –  pored nje smo mogli da primetimo priličnan broj poznatih. Zvezde poput Ashlei Benson, Kilie Jenner, a Sofija Richie se pojavila u kolekciji dizajnera šarenih motiva po kojim je Scott poznat, što je publiku učinilo elegantan kao i modele na pisti.

 

Share: