Jedan od najpopularnijih američkih modnih brendova Tommy Hilfiger predstavio je prolećnu kolekciju jedinstvenom modnom revijom TOMMYNOW u prestižnom Venice Beach-a u Los Anđelesu. I ovoga puta u  pitanju je saradnja sa suprer modelom i ambasadorkom brenda Gigi Hadid.

Pred više od 3,000 zvanica u posebno dizajniranom prostoru TOMMY LAND u Venice Beachu, kultni američki dizajner Tommy Hilfiger predstavio je in-season modnom revijom koja je bila prodajnog karaktera. Ovoga puta inspraciju je pronašao u sunčanoj  Kaliforniji, modi i muzici inspirisane, TOMMY LAND se pretvorio u ultimativni modni festival na Zapadnoj obali. Pred publikom se našla prolećna kolekcija nastala u saradnji sa poznatom manekenkom GIGI HADID, a koja će biti dostupna u preko 70 zemalja uključujući i Srbiju.

 

TommyXGigi kolekcija sadrži garderobu, obuću i aksesoar, uključujući i satove i naočare za sunce. Kreacije slave Hadidino jedinstveno viđenje modernog stila u kombinaciji sa Hilfigerovim brend nasleđem “classic American cool”. Inspirisani letom ljubavi i hipi kulturom, TommyXGigi Spring ’17 kolaborativna kapsula kombinuje West Coast uticaje sa East Coast korenima brenda. Opušteni beach lifestyle odaje počast Kaliforniji. Rugby pruge, denim i relaksirajuće siluete slave miran i bezbrižan ambijent Kalifornije, dok se Tommy Hilfiger boje – crvena, bela i plava provlače kroz celu kolekciju.

Inspirisani festivalima koji slave kreativnost i inkluzivnost, od Coachella do Burning Mana, scena “TOMMYLAND” obilovala je grafitima, svetlosnim instalacijama, a sve je začinjeno performansima lokalnih skejtera i akrobata.

Glavne zvezde među celebrity gostima bili su Lady Gaga i članovi porodice Hadid sa majkom Yolandom na čelu. Iz prvog reda u reviji su uživali i Rachel Zoe i Rodger Berman,Kris Jenner i mnogi drugi…

Share: