Američki Vogue u novom broju slavi žensku lepotu na zanimljiv način. Kendall Jenner, Gigi Hadid, Ashely Graham… Sve su one imale svoje naslovne strane na kojima su blistale! Ali sada se prvi put pojavljuju zajedno na jednoj naslovnici!

U pitanju je, ni manje ni više, nego naslovna strana prestižnog Vogue magazina. Uredištvo ove „modne Biblije“ okupilo je nekoliko trenutno najpoznatijih modela za broj kojim slavi 125. rođendan.

Ovo je moja druga naslovnica za Vogue i veoma mi znači to što mogu da je podelim sa nekim od svojih najboljih prijateljica, ali i sa ostalim neverovatnim ženama“, kazala je Jenner.

Uz sve što se dešava u svetu, ova naslovnica šalje važnu poruku. U fazonu je: ’Hej, svi smo mi različiti, ali te razlike su prelepe. Svi smo mi prelepi.

Uz Kendal, Gigi i Ashley kao jedinu plus size manekenku, na naslovnoj strani su i Liu Wen, Imaan Hammam, Adwoa Aboah i Vittoria Ceretti.
Osim njih, u snimanju koje slavi američki ideal žene, učestvovale su i Adriana Lima, Jasmine Sanders, Romee Strijd i Jasmine Tookes.
Share: